ER ZIJN NOG KRAMEN TE HUUR !!!!! ER ZIJN NOG KRAMEN TE HUUR!!!!!

Ook dit jaar hebben we samen met de Oosterhoutse horeca, verenigingen en clubs weer een mooie invulling kunnen geven aan Koningsdag.

Evenals vorig jaar is er in Slotpark West (bij de kiosk) gelegenheid om te verkopen op kleedjes, aan de andere kant in Slotpark Oost staan gehuurde kramen en zijn er geen kleedjes toegestaan tussen de kramen. 

Slotpark Oost wordt opgeleukt door diverse muziekbandjes, dansgroepen en een DJ. Verder kunnen kinderen pony rijden en wordt de golfsport gepromoot.

Ook dit jaar is er een optocht voor kinderen van 0 tot 12 jaar met versierde fietsen, driewielers, bolderkarren, etc.  Maar ook alle lopende mooie prinsjes en prinsesjes zijn welkom. Het startschot hiervoor wordt gegeven door de burgemeester.  De stoet start om 14.30 u vanaf de Markt, via de Kerkstraat, Arendstraat en Heuvel, naar de kiosk in het Park, waar ieder kind een beloning krijgt. Voorop loopt de Mardi Gras Jazzband. Deze dixieland band zal met hun muziek de straten in het centrum laten vibreren.

Nieuw is HARRY de HENGST op de Markt. Wie kan er het langst op deze hengst blijven zitten? Voor de winnaars zijn er mooie prijzen te winnen. Op het podium op de Markt zijn er optredens van o.a. muziekbands van Music’Scool en de band VUIG. Evenals vorig jaar zal deze band weer een spetterend optreden verzorgen waar nog lang over nagepraat wordt. Zorg dat je dit niet mist.

Kraamverhuur start zaterdag 13 april 2019 om 9.30 uur. De verhuur gebeurt op volgorde van binnenkomst en wij kunnen geen kramen reserveren.

 

Programma Koningsdag

De site voor de kraamverhuur klik hier > https://kraamverhuur.oranje-comite.nl/

Huur kramen 2019: hele (4 bij 1 meter) kraam 32 euro, een halve kraam 16 euro. Vanaf 13 april 09.30u is het mogelijk digitaal een kraam te huren via bovenstaande site (kraamverhuur). Na elektronische betaling ontvang je een reservering van je kraam. Op een later tijdstip (omstreeks 24 juli) ontvang je een mail met daarin extra gegevens en je huurbewijs. Annulering van gereserveerde kramen is niet mogelijk. De huursom wordt ook niet terugbetaald. ER ZIJN NOG EEN AANTAL KRAMEN TE HUUR!!!!!

Tijdens Koningsdag lopen de leden van het oranje-comité in het Park om je vragen te beantwoorden of je gehuurde kraam aan te wijzen.

De plattegrond voor de kraamverhuur: oranje-comite.nl/Plattegrond kramen 2019

Volg ons ook op Facebook: facebook.com/oranjecomiteoosterhout

Parkeerplaatsen in Oosterhout vinden klik hier?

Uitgaansgebied Centrum
Vrijdag 26 april 2019 vanaf 22.00 uur KONINGSNACHTKoningsnacht
Zaterdag 27 april KONINGSDAGKoningsdag
De Markt
13.00-14.00 uur Damage Control Deze jonge, energieke band speelt nummers uit een breed rockrepertoire. Klassiekers en werk van bands van nu passeren de revue. “Product” van de Music'sCool .
14.00-15.30 uurLay's Angels Een band vol energie. “Product” van de Music 'sCool in Oosterhout
16.00-18.00 uurVUIGhttp://www.vuigband.nl Deze Brabantse vijf-mans formatie speelt een verfrissende combinatie van Zydeco, Balkan en Blues, wat ervoor zorgt dat elk optreden een heus feestje wordt.
18.00 uur The One Revolution (reggae)
13.00 uurDJ
Activiteiten - HARRY de HENGST. Wie kan er het langst op deze hengst blijven zitten? Er zijn mooie prijzen te winnen voor de winnaars.
- Kinderkartbaan
- Springkussen voor de kleintjes
- Vertrek versierde kinderoptocht op de Markt om 14.30 uur. (Aankomst om 15.00u in het Park bij de kiosk). Natuurlijk gaan we er van uit dat alle opa’s en oma’s, ooms en tantes, buurmannen en buurvrouwen de kinderen met hun versierde fietsjes, karren, steppen, etc. komen bewonderen en een warm applaus geven.
Dans 15.30u Turkse dansgroep AYC Fidan
Kinderoptocht Om 14.30 uur vertrek van de versierde kinderoptocht op de Markt. Aankomst om 15.00 uur in het Park bij de kiosk. Natuurlijk gaan we er van uit dat alle opa’s en oma’s, ooms en tantes, buurmannen en buurvrouwen de kinderen met hun versierde fietsjes, karren, steppen, etc. komen bewonderen en een warm applaus geven. De Mardi Gras Jazzband zal de stoet begeleiden.

Heuvel
Activiteiten- Springkussen
- Schaakvereniging
Esv Rode Lopers
Muziek- Een DJ bij Tony Kitchen Bar/Perron
Dans 13.30u-Turkse dansgroep AYC Fidan
Slotpark Oost
08.00-17.00 uurVrijmarkt /kramen – Oosterhouters verkopen hun tweedehands spulletjes
09.00-17.00 uurEHBO steunpunt
10.00-17.00 uurWaterscouting het Zuiderkruis met de verkoop van pannenkoeken
Activiteiten- Eendjes hengelen
- Diverse eet-en drinkgelegenheden: suikerspin, oliebollen, loempia’s, stroopwafels, worstenbrood, koffie, etc.
Slotpark West (bij de kiosk)
Omstreeks 15.00 uur aankomst versierde kinderoptocht
08.00-17.00 uurKLEEDJES om tweedehands spulletjes te verkopen; alleen toegestaan in dit park. Niet op het grasveld waar de kiosk staat en niet meer tussen de kramen in Park Oost.
12.00-17.00 uur 24MusicT.V. Open podium . Ben jij goed in het vermaken van het publiek? Kun je zingen, dansen, o.i.d. en wil je dit laten zien of horen. Je bent welkom om hier op te treden.
13.30 uur
14.30 uur
15.30 uur
Stage 41 (H19)
Pien's Choice
Make my day
12.30 uur Turkse dansgroep AYC Fidan
Activiteiten - Horeca en terras in park
- Korfbalvereniging De Voltreffers
- Kinderdraaimolen
- Promotie van de golfsport door Golfclub Landgoed Bergvliet
- Pony rijden
07.30-17.00 uurMobiele toilet
Slotlaan
07.30-17.00 uur- Diverse eet- en drinkgelegenheden
- Invalidentoilet

Binnenstad
08.00-17.00 uurNaast de traditionele vrijmarkt in het Park is er tijdens Koningsdag uitsluitend voor kinderen tot en met groep 8 een kindervrijmarkt in winkelcentrum Arendshof. De kinderen kunnen zich hier kosteloos voor inschrijven. De vrijmarkt is vanaf 8:00 uur geopend! Wil je je graag inschrijven voor de Kindervrijmarkt? www.arendshof.com/Koningsdagwww.arendshof.com/Koningsdag
Activiteiten- De winkels in de Binnenstad zijn open tijdens Koningsdag.